Etiket
wijnnaam :Torres Waltraud
Eindoordeel :80
Terug naar de Wijnen startpagina
oogstjaar :2007
classificatie :Geen
verkregen :Het Haarlems Wijnhuis
prijs :
€ 11.75volume :0,75 liter
wijnsoort :Wit
 
Beschrijving
Deze edele witte wijn is gemaakt van de beste Riesling oogsten en is een van de mooiste aromatische variëteiten. En terecht, als het mogelijk is om zo'n elegante, sublieme en prachtig fruitige wijn als deze te produceren. De wijn heeft een lichtgele kleur met gouden schakeringen. Het weelderige aroma - kenmerkend voor de edele druivenvariëteit -doet denken aan oranjebloesem, jasmijn, vers fruit (kweepeer en ananas) en het kreeupelhout van de Mediterranée met een achtergrond van honing en venkel. De smaak is vol, zijdeachtig en geparfumeerd, met een elegante balans tussen zuurgraad en suiker.

Smaak:
Een milddroge, uitgesproken geurige Riesling met aroma's van jasmijn, sinaasppel en honing uit de heuvels bij Barcelona.

Wine & food:
Ideaal bij oesters, kreeft en de meeste andere schaaldieren. Ook een schitterende begeleider van foie-gras, rijst, pasta met visdsauzen en eend in een zoete saus.
druiven :riesling
kleur :lichtgele kleur met gouden schakeringen
geur :weelderige aroma - kenmerkend voor de edele druivenvariëteit -doet denken aan oranjebloesem, jasmijn, vers fruit (kweepeer en ananas) en het kreeupelhout van de Mediterranée met een achtergrond van honing en venkel
smaak :vol, zijdeachtig en geparfumeerd, met een elegante balans tussen zuurgraad en suiker.
alcohol :0 %
op dronk :2007 - 2011
gedronken :
ervaring :
Fles
 
 
toegevoegd op: 29-9-2009 door: Leon Hauzer
Log in en plaats uw reactie !
»  Nog geen lid van Wereld van Wijn? Klik hier om te registreren.