In dit forum kunt u discussiŽren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Proeverijen » Onderwerp: Wine professional 9-11 januari 2006
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 24-12-2005 om 15:41Beste wereld van wijnliefhebbers,

Op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 januari 2006 is de "Wine Professional". Deze beurs is een ontmoetingsplaats voor professionals uit de wijnhandel en horeca. In het wijnforum op wereld van wijn zal een verslag komen van de wine professional beurs.

Het wereld van wijn team
# geplaatst : 05-01-2006 om 11:17Wanneer ga je? Ben wellicht ook van de partij.

Vincent
# geplaatst : 05-01-2006 om 14:56Vincent,

Maadag 9 januari ben ik van de partij. Lijkt me gezellig als je komt. Ik kan nog wel een kaartje regelen als het moet.

Wouter Boer
# geplaatst : 06-01-2006 om 10:02Wouter,

Zie net dat de beurs alleen overdag is en ik als werkend man kan daar niet zomaar voor vrijnemen helaas. Had gehoopt in de avonduren nog wat mee te pikken. Wellicht volgende keer gewoon vrijnemen, maar dat kan ik nu niet echt meer regelen. Ik hoor graag van je hoe het geweest is.

Vincent
# geplaatst : 14-01-2006 om 11:03Beste wereld van wijn bezoeker,

Maandag 9 januari heb ik de eer een het genoegen gekend naar de Wine professional te mogen gaan. Het was er erg druk en allerhande wijn - spijscombinaties werden getoond. Bij aanvang kreeg ik een brochure waarin de diverse wijnhandelaren (of dus professionals) in stonden. Jammer genoeg niet een overzicht van de gedemonstreerde wijnen, maar desalniettemin waren ze wel lekker. Ik heb me beperkt tot ItaliŽ omdat het anders niet te doen was. De top 3 volgt nog omdat ik die nu niet bij de hand heb. Naast de heerlijke wijnen was er ambachtelijk brood te nuttigen, erg lekker. Natuurlijk was Reypenaer er ook weer met zijn overheerlijke kazen. En ook caviaar met een heerlijke witte wijn, kortom een dag om niet snel te vergeten.

Kijk voor een uitgebreid verslag op www.thewinesite.nl

Het wereld van wijn team
4 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum