In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Wijnreizen » Onderwerp: Piemonte oktober 2010
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 11-10-2010 om 11:53Beste WVW mensen,

Een lang weekend in San Benedetto Belbo... Heerlijke wijntjes en eten in een echte agriturismo: Ca' brusa. Verder een mooie Barbera d'Alba van Vaccha, voor slechts 6,-. Straks ook daar een paar anderen proberen, Barbaresco en andere lekkere wijntjes.

Verder was de truffelmarkt in Alba heerlijk, witte en zwarte truffels daar in alle soorten en maten. En natuurlijk wat lekkere cappra(geit) kaasjes. Buiten op het plein stond de nougat boer, die natuurlijk een factor 4 rekende ten opzichte van dezelfde nougat in de supermarkt... fijn.

Ten slotte nog wat mooie suino worsten (varken) in echte Barolo geweld. Mmmm.

Wakker worden met een waterig zonnetje terwijl wilde zwijnen door de struiken rommelen en in de verte een hert staat te grazen. Het leven is mooi hier in het hoge Italiaanse noorden.

Cascina Principe rose
Cascina Principe Barbaresco 2007
Cascina Principe Nebbiolo 2006
Cascina Principe Barbaresco Gaia Principe 2006
Lekker, hier de line up:

groeten,

Het wereld van wijn Team.
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum