In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Proeverijen » Onderwerp: Klassiek Europa zondag 23 oktober in The Grand 2005
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 29-10-2005 om 20:23Klassiek Europa 2005,

Het was druk, drukker dan vorig jaar heb ik het idee. De wijnen waren gelukkig toch ingedeeld naar land. Wel vond ik de selectie franse wijnen wat karig. De wijnen die me zijn bijgebleven zijn: wit De Assyrtiko van Aridjis uit utrecht op hout gerijpt en rood de Dominique Laurent, Bourgogne A.C. 2003. Verder viel het wat tegen. De lekkere kaasboer Reypenaer was er natuurlijk ook! Wel gezellig, maar een beetje minder dan vorig jaar.
# geplaatst : 22-12-2005 om 12:24ik heb een vraagje

heeft iemand informatie over wijn van dominique laurent of eventueel olivier leflaive ( weten jullie mischien een winkel waar je deze wijnen kan kopen )
# geplaatst : 22-12-2005 om 12:26ik ben emile en heb een vraagje hier boven schreven ze iets van domique laurent en olivier leflaive ik ben er ook op zoek naar weet iemand er iets over zeg het me dan ??

mvg (met vriendelijke groeten)

emile
# geplaatst : 24-12-2005 om 11:11Beste Emile en anonieme gebruiker,

Ik ben niet bekend met Dominique Laurent of Olivier Leflaive, maar wat willen jullie precies weten. Als je wilt weten waar wijnen in Nederland te koop zijn kun je kijken op www.wijninfo.nl en dan in de database zoeken. Je kunt het beste een wijnnaam nemen als zoekterm en niet een naam van een producent.

Hoop dat jullie hiermee iets geholpen zijn. Als je nog iets specifieker je vraag stelt kan ik het navragen voor je.

Het wereld van wijn team
# geplaatst : 05-01-2006 om 11:42Aan allen,

Ik ben zelf afgelopen zomer op het domein van Olivier Leflaive geweest in Pulligny Montrachet in de Bourgogne. Erg mooi en enigszins gelikt geheel. Je kunt er uitstekend lunchen met een scala aan witte wijnen die je voor je neus krijgt. Zeker een aanrader. Ik ben recent in Nederland wel wijnen van hem tegen gekomen, maar weet nu niet 1,2,3 waar. Ik zal mijn gangen eens nagaan.

Vincent Zonneveld
# geplaatst : 05-01-2006 om 11:50Heren,

Even zoeken levert het volgende op:
online wijnverkoop op http://www.hetvolleglas.nl
5 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum