In dit forum kunt u discussiëren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Proeverijen » Onderwerp: "Puur Pagne" zaterdag 20 januari 2008
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 20-01-2008 om 15:06Een proeverij in navolging van het mooie Lunterse Bourgogne bachanaal. Dit keer in het huis van Vince, Evelien en Emma. Maar omdat het een "men only" bijeenkomst was, waren de dames er niet.. Nou ja Emma heeft het begin van de avond vanuit de maxi-cozy ons gadegeslagen, om daarna maar haar mandje in te duiken. We begonnen met een kaasje en biertje en werden verrast door de komst van Niek. Hij zou er niet bij zijn, maar kwam toch... hoe gezellig!

De volgende wijnen hebben we geproefd:

Janisson-Baradon Brut
Philipponnat Royal reserve
Etienne Lefèvre Reserve Carte d'or *** WINNAAR VAN DE AVOND ***
Etienne Lefèvre Carte Blanche Tradition brut
Etienne Lefèvre Cuvée Brut prestige
Henriot Millésime 1998
Llopart Grand reserva Imperial Brut
Etienne Lefèvre Brut Rosé

In eerste instantie is het idee geboren omdat Erik een mixdoos van Lefèvre had gekocht, en wat is er mooier dan die in 1 avond soldaat te maken... Aldus geschiedde.

De avond hebben we nog afgetopt met een mooie LBV port van Graham's uit 1991. Een ronduit geslaagde avond mag ik wel zeggen. (nog eeeeven de trein halen... mmm)

het wereldvanwijn team,

Wouter Boer
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum