In dit forum kunt u discussiëren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Proeverijen » Onderwerp: Margaret wines proeverij zondag 7 mei 2006
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 09-05-2006 om 12:00Beste wereld van wijn liefhebbers,

Afgelopen zondag was het weer raak. De half jaarlijkse proeverij van Margaret Wines in Karel V (Utrecht). De locatie en het weer waren perfect. Op naar de wijnen. Een mooie verzameling van spanje, italië, duitsland, frankrijk, nieuwe wereld. De winnaar wat ons betreft was de witte Reichsrat von Buhl Riesling Spätlese nu voor een aanbiedingsprijs van € 10,95 normaal € 12,85. Wat rood betreft waren we niet echt onder de indruk, hoewel van hetzelfde huis een spätburgunder voor 'slechts' €21,95 had die zeer de moeite waard was.

Ik denk verder dat het weer parten speelde met de temperatuur van de wijn. Die was, net als vorig jaar overigens, te hoog. Als dat het enige minpuntje van de proeverij was, kun je het een geslaagde proeverij noemen. Ook de happen en kaasjes waren weer geweldig!

groet,

het wereld van wijn team
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum