In dit forum kunt u discussiŽren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Algemeen » Onderwerp: Even voorstellen
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 12-07-2012 om 14:04Graag wil ik mij aan u voorstellen als de fransewijnstore.nl mijn echte naam is Ewoud en samen met mijn vader hebben wij een passie voor wijn.

Mijn vader (Egrappe wijnen) is enige tijd geleden een wijnhandel begonnen puur uit passie, de meeste wijnen komen uit Frankrijk waar wij zelf de wijnen selecteren en inkopen.

De passie die hij voor wijn heeft is compleet bij mij toegeslagen. Inmiddels zijn we met de fransewijnstore.nl samen gekomen en delen we de passie elke dag met werk en hobby.

Fransewijnstore is de webwinkel op het gebied van franse wijn die wij zelf inkopen en waar we zelf voorraad van hebben. Neem gerust een kijkje op www.fransewijnstore.nl. De nieuwe versie is met 2 maanden online.

Op dit forum wil ik mij graag mengen in gesprekken die ik interessant vind en ook het delen van kennis en ervaringen.

Wij reizen regelmatig door Frankrijk opzoek
naar unieke wijnen in elk segment en daardoor creŽer ik veel kennis en ervaring.
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum