In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Algemeen » Onderwerp: locatie in wijnkelder
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 17-11-2010 om 17:20Goedendag, heb net mijn wijnkelder aangemaakt maar heb nog niet kunnen vinden waar je de plek kan aangeven waar de wijn in je kelder ligt. Kan zijn dat ik iets over het hoofd gezien heb.
Alvast bedankt voor een reactie.

Rudie
# geplaatst : 18-11-2010 om 23:32Beste Rudie,

Voor een fysieke locatie van je flessen is geen specifieke plaats. Belangrijk voor opleg/bewaarwijnen, wat maar een klein deel is van alle wijnen die op de markt komt, zijn randvoorwaarden. Randvoorwaarden zijn stabiele temperatuur, liefst geen licht, en geen trillingen. Verder zijn er allerhande wijnkelder management systemen, maar met een logische indeling kom je al een heel eind. Per land en drink wijn boven, bewaarwijn onder bijvoorbeeld. Ikzelf heb van hout kleine bordjes gemaakt en beschilderd met schoolbordverf. Deze hang ik om de eerste fles en met krijt schrijf ik de info erop. Maar meestal weet ik wel waar de mooie flessen liggen.

Hoop dat je hier iets aan hebt.
1 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum