In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Algemeen » Onderwerp: Tannine rijke wijn
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 11-09-2013 om 21:38Hallo Allemaal,

Ik ben een 'beginnend' wijnliefhebber met een, naar uit ervaring blijkt, lastige smaakvoorkeur. Ik houdt van rode wijnen die zeer stevig zijn in hun taninnes, ik heb zelfs de neiging naar de tannine variant waarvan je mond 'droog' trekt. De wijn die op dit moment het dichtst bij mijn smaakvoorkeur komt is de Brutalis wijn (ik gebruik hiervan op dit moment de 2007 versie). Deze wijn is lekker stevig maar wordt nog gekenmerkt door zijn 'soepele' tannines. Ik zou graag een wijn drinken die lijkt op deze wijn maar met een minder soepele tannine variant.

Het zou voor de uitbreiding van deze beginnende hobby leuk zijn als ik dit type wijn met hevige tannines, in verschillende prijsklassen kan vinden van 0 tot 50 euro.

Ik hoop dat enkelen van jullie instaat zijn mij verder te helpen. Ik ben bij een 5-tal lokale en nationale slijterijen geweest. Waarvan de slijterij die mij Brutalis aanraadde op dit moment mijn huisleverancier is!

Alvast heel erg bedankt.

Groeten,

Youri
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum