In dit forum kunt u discussiėren over allerlei onderwerpen op het gebied van wijn. Als geregistreerd gebruiker van Wereld van Wijn kunt u - nadat u bent ingelogd - deelnemen aan discussies en zelf nieuwe onderwerpen plaatsen.Wijnforum » Forum: Algemeen » Onderwerp: Proef het Westelijk Handelsterrein
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum
AuteurBericht
# geplaatst : 28-11-2012 om 14:03In verschillende toprestaurants kan je genieten van culinaire gerechten, 8 restaurants van het terrein verzorgen ieder overheerlijke gerechten. Aan de hand van de menukaart kies je zelf vier gerechten bij welke restaurant je het wilt eten. Je kunt iedere gang bij een ander restaurant aanschuiven!

Om de wandeling nog iets aangenamer te maken staan diverse partners op het terrein met lekkernijen. Laat je verwennen met de meest uiteenlopende gerechten. Tijdens de wandeling kun je ook genieten van akoestische live muziek van een opkomend Rotterdams talent.

Kortom, Laat uw zintuigen prikkelen door het Westelijk Handelsterrein!

Om deel te nemen aan dit culinaire evenement dien je vooraf een passe partout te kopen. Deze zijn € 39,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website.

Dit evenement vindt plaats op zondag 24 maart 2013 van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op http://proefhetwestelijkhandelsterrein.nl/ />
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE Rotterdam
06-34109299
0 reactie(s) op dit onderwerp
Reageer op dit onderwerp (onderaan deze pagina)Plaats een nieuw onderwerp in dit forum